AfterDawn: Nyheder

Blizzard forbereder sig på udgivelseseventen af Heart of Swarm

Skrevet af Martin Graversen @ 28.2.2013 3:58

Blizzard forbereder sig på udgivelseseventen af Heart of Swarm Blizzard har som forberedelse på Heart of Swarm allerede udgivet den hidtil største opdatering til StarCraft 2, der bragte en masse nye funktioner til multiplayer og community-delene. Nu mangler vi bare den endelige udgivelse af den første StarCraft 2-udvidelse.
Som man kender det fra Superbowl, kan vi se frem til en 24-timers optakt til den globale udgivelse midnat, lokale tider, den 12. marts. Under optakten vil Blizzard i samarbejde med Twitch TV streame fra de officielle lanceringsevents i Melbourne i Australien, Seoul i Sydkorea, Versailles i Frankrig og Irvine i Californien.

Læs også: Få adgang til StarCraft II: Heart of Swarm-betaen

Fra Blizzard eget hovedkvarter i Irvine, Californien, vil de via streamingen introducere spillets nye funktioner og figurer, efterfulgt af kampe mellem professionelle eSport-stjerner fra Sydkorea og USA. Sean "Day[9]" Plott vil fungere som kommentator under hele lanceringseventen og ikke mindst under den såkaldte 'King of the Beta'-turnering.

Hvis du syntes det er i overkanten at tage til Frankrig, eller for den sags skyld Californien, til et officielt lanceringsevent, holder mange danske spil-, video- og elektronikbutikker sikkert også midnatsåbent den 12. marts.
Kilde: StarCraft 2

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder