AfterDawn.com

Søg

Søg guides sorteret efter emneord, så som "DVD". Systemet vil automatisk søge efter det ord i overskrifterne som i selve guiden.

Foreslå

I det tilfælde du ikke kunne finde den guide du ledte efter, så bedes du sende os et forslag til et emne til en ny guide. Forslag kan sendes anonymt.

Foreslå en ny guide

Grafikkort 

Emne

De bedste grafikkort til prisen: Maj 2013

I denne måneds artikel kommer vi ind på Nvidias to nylanceringer GeForce GTX 780 og 770 samt AMD's Radeon HD 7990. Priserne har rykket sig lidt, men det har været i den forkerte retning. Heldigvis er det ikke meget priserne er steget.

De bedste grafikkort til prisen: April 2013

I denne måneds markedsanalyse kommer vi ind på Nvidias nye GeForce GTX Titan, PowerColors Tahiti LE-baserede Radeon HD 7870 og de prisjusteringer vi har observeret den seneste måned.

De bedste grafikkort til prisen: Marts 2013

I markedsanalysen for marts måned inkluderer vi Nvidias nye GeForce GTX Titan, PowerColors Tahiti LE-baserede Radeon HD 7870 og så har der været nogle små prisændringer her og der.

De bedste grafikkort til prisen: Februar 2013

I løbet af måneden har vi set et par Tahiti-baserede Radeonn HD 7870 LE kort dukke op og de har formået at snige sig ind blandt vore anbefalinger. Derudover har vi fået informationer om det nyligt annoncerede GeForce GTX Titan.

CPU 

Emne

De bedste gaming CPU'er til prisen: Februar 2013

Seks nye processorer er kommet på markedet siden vores opdatering i forrige måned. AMD's flagskib FX-8350, er faldet til et mere fornuftigt prisniveau. Hvordan vil disse ændringer påvirke vores anbefalinger? Læs videre og find ud af det!