AfterDawn.com

Benchmark resultater: Produktivitets tests
Vor Photoshop og 3ds Max benchmarks er i stand til at udnytte multi-core CPU'er til fulde. Det er derfor ikke overraskende at se FX-4170 stryge forbi Core i3-3220 i begge diagrammer. Intels Core i5 processor er, som sagt, blevet brugt som referencepunkt for hvad en sand quad-core chip, baseret på Ivy Bridge, er i stand til at levere. FX'en klarer faktisk sig imponerende godt.


FineReader er også god til at udnytte flere tråde. Det hjælper dog ikke AMD at have flere ressourcer tilgængelig på chippen (heller ikke den højere clock frekvens). Der er muligvis et problem med forudsigelsen af procesforgreninger, som hæmmer performance på Bulldozer modulet. Men det betyder altså, at FX-4170 taber til den to-kernede Core i3-3220, som til gengæld bliver trynet fuldstændig af Intels Core i5-3550.
Vi ved at den seneste version af WinZip er optimeret til at udnytte flere tråde, men det er for det meste på platforme med understøttelse af OpenCL, at det rigtig sætter ind (specielt dem med AMD grafik). En ældre version som 15.5 er stadig single-threaded og det går ud over FX. WinRAR og 7-Zip er bedre i stand til at udnytte ressourcerne i hver processors arkitektur, derfor ser vi også at FX og Core i3 for det meste er meget lige.
Skrevet af Michael Larsen