AfterDawn.com

Sådan var det til Beep 2011Det var en stolt David Guldager, der kunne byde velkommen til de fremmødte til messens åbning da Beep i fredags blev skudt igang med præstigefyldt besøg fra Titan the Robot, der gav en lille optræden og sang til flere af de ivrigt ventende messedeltagere.Udstillerne inkluderede mange af de store producenter, såsom Asus, Samsung, Nokia, HTC og Microsoft, men der var alligevel fravær fra flere af de større virksomheder, som vi kan håbe har tænkt sig at dukke op til næste år, hvis messen vender tilbage i 2012. Det kan vi i hvert fald håbe.Der var også deltagelse fra de to største spildistributører Electronic Arts og Activision Blizzard, der kunne fremvise deres nyeste og kommende produkter.Et af de helt store trækplastre på messen, var tilstedeværelsen af Sonys kommende håndholdte konsol PlayStation Vita, som vi kortvarigt fik lejlighed til at prøve. Vi fik at vide, der kun findes 15 fungerende eksemplarer i nuværende stund, så der var forståeligt nok nøje opsyn med den håndholdte konsol. Der var demoer af Resistance: Burning Skies og Uncharted: Golden Abyss, det der er afbildet herunder er det førstnævnte.Grafikken er ikke overraskende ganske imponerende for en håndholdt konsol og styringen kombinerer både de to analoge sticks, skulderknapper samt fingerbevægelser hen over touchskærmen.

På Asus standen var en lang række laptops opstillet, inklusiv de nye ZenBooks, der følger Intels nye ultrabook koncept. De må rigtig nok siges at have en ultra tynd profil, men de skarpe kanter på chassis?et er ikke særlig børnevenlige. Vi havde håbet på at se den nye Eee Pad Transformer Prime tablet, der kommer med quad-core Nvidias Tegra 3 chip, men den havde de desværre ikke med. Den officielle lancering bliver i starten af december, men vi skal nok først forvente, at den kommer til Danmark i starten af det nye år.På PlayStation standen var der opsat en scene, hvor messedeltagerne kunne dyste i DanceStar Party.Om dette var et mislykket forsøg på at have Nathan Drake fra Uncharted serien repræsenteret på standen, fik vi aldrig opklaret.Samsung havde en af messen største og mest tætpakkede stande, med en kæmpe line-up af virksomhedens produkter. Alt fra de nyeste fladskærme, pc monitorer, bærbare, printere og den Core i5 powered Slate PC.Der var en række Series 9 notebooks på displayet, der er elektronikgigantens ultra tynde og lette bærbare serie. De er endnu ikke hoppet med på ultrabook vognen, men en medarbejder forsikrede os om, at de var på vej engang i 2012.Der var naturligvis også et display med en række af Samsungs Galaxy tablets og smartphones. Vi fik leget lidt med Samsung Galaxy Nexus, der kommer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) samt den gigantiske Galaxy Note, der kommer med en medfølgende stylus.

Vores fotograf slap på et tidspunkt væk fra os og da vi kom hjem og så billederne igennem forstod vi hvorfor.David Guldager bliver her på scenen flankeret af de øvrige i Zulu Gamebusters crewet, værterne på det nye spilprogram på TV2 Zulu, som selv havde fået en plads på messen. Programmet kører over skærmen hver mandag aften kl. 22.35 på TV2 Zulu.Vi takker Beep for det fantastiske initiativ og de mange udstillere for at vise deres produkter frem, så vi og mange andre fik lejlighed til at opleve en masse nye gadgets på nærmeste hold. Vi håber at messen vender tilbage igen til næste år og forhåbentlig er der tilslutning fra endnu flere udstillere, for det kunne bestemt godt have været større i år.

Der skal ogsålyde en stor tak til Carsten Pedersen, som havde indvilget i at tage med og knipse nogle billeder til os
Skrevet af Michael Larsen
Seneste opdateret den: