AfterDawn.com

KonklusionCanons X Mark I mus er ved første øjekast en mus der kan virke lidt komisk. Men kigger vi lidt nærmere på anvendelsesmulighederne, så er det åbenlyst, hvor brugbar den i den rette situation kan være.

Den bliver af gode grunde ikke markedsført rettet mod gamere. Men derfor kan en raid leader i World of Warcraft udstyret med X Mark I musen nok være i stand til hurtigere at crunche lidt statistik på DPS, healing og tankens thread. Men realistisk set er målgruppen nok en anden.

Overraskende nok, måske, så er dette ikke det første forsøg fra Canon på at kombinere mus, regnemaskine og numerisk tastatur. LS 100 musen herunder byder på lignende funktionaliteter og endda et mere ergonomisk design. Men man må indrømme at X Mark I musen med sit blankpolerede look ser lidt mere sexet ud.Vi har endvidere opstøvet billeder af tre andre kombi-mus, som dog designmæssigt ikke kan måle sig med Canons mus.. eller med ret meget andet for den sags skyld.Jeg havde en snak med en konsulent, der er meget ude i felten med sin bærbare computer og som altid har en regnemaskine samt en trådløs mus med sig. Han var begejstret for tanken om at kombinere de to ting i et produkt og det viser blot, at der er et marked, selv for en mus af denne kaliber.Canon X Mark I Mouse kan fås i sort eller i hvid. Du se mere til musens specifikationer på den officielle hjemmeside

Indholdsfortegnelse

  1. 1. Et nærmere kig på Canon X Mark I Musen
  2. 2. Du kan regne med musen
  3. 3. Konklusion
Skrevet af Michael Larsen