AfterDawn.com
For to uger siden var vores tyske, italienske og amerikanske redaktioner repræsenteret i Taiwan, hvor de dækkede 'Taipei International Information Technology Show' (bedre kendt som Computex), for at bringe dig nye informationer om kommende- og prototype-produkter. I denne første del af Computex 2013-serien bringer vi nyheder fra Adata, Cooler Master, Thermaltake, Enermax, Sparkle, Deep Cool, Cougar og Giada.

Adata


Adata er sandsynligvis bedst kendt for deres erhvervsorienterede lagringsprodukter, men deres repræsentanter til messen søgte tydeligvis en mere fremtrædende plads på forbrugermarkedet, som også blev afspejlet i det de fremviste til messen.


Vi starter vores tur rundt på firmaets stand ved pc-hukommelse - et normalt syn fra Adata. Vi tog et kig på selskabets kommende Chameleon XPG-moduler, som fremstår sorte under 25 grader Celsius, men når temperaturen kommer over 35 grader bliver køleprofilerne gennemsigtige.


Der var også en ny serie af Carbon XPG-hukommelse, med kulfiberbetonede køleprofiler. Adata har desværre endnu ingen fast udgivelsesdato for de to produkter.


Vi så også de nye eksterne SSD'er DashDrive Elite SE720 og SE810. Begge er udstyret med en USB 3.0-tilslutning, men SE810'eren har også en Thunderbolt-port. Begge fås med 128 og 256 GB kapaciteter.


Standens næste punkt var den holdbare DashDrive Durable UD320. Dette microUSB-drev fås med 16 og 32 GB. Det er designet til at give smartphones en ekstern opgradering til lagring af store filer og lignende.


Den nye DashDrive Choice HC630 er en ekstern 2,5" SATA-løsning med 500 GB, 750 GB eller 1 TB lagerplads. Adata havde personalisering i tankerne med deres brede vifte af cases, selv om selskabet understreger, at det endelige produkt ikke dukker op i de viste prototypedesigns.


DashDrive Air AE800'eren er en multifunktionsenhed: Det er et trådløst hotspot for maksimalt otte enheder, giver både adgang til internettet og mulighed for streaming fra lokale harddisk og det er en 5200 mAh strømbank. Den kommer også med iOS og Android-apps til understøttelse af medieafspilning. Enheden vejer 280 gram.


Dette er noget helt nyt for Adata: En NAS-server rettet til privatpersoner, der interesseret i støjsvag drift og energieffektivitet. Premier Pro NP210 understøtter to fuldstørrelses SATA-drev i JBOD, RAID 0 og RAID 1-konfigurationer. Det har gigabit Ethernet til netværkstilslutning og HDMI til direkte output til et tv. Fire USB-porte er delt mellem anden- og tredje generations overførselshastigheder. Det er også kompatibelt med Adata's iOS og Android apps til mobil adgang.


En anden lagringsløsning til hjemmet er Premier NP100, som er designet til at køre som en personlig sky-enhed. Den er udstyret med et privat alternativ til Dropbox, gigabit-Ethernet, to USB 2.0-porte og en eSATA-tilslutning. Produktet rummer en enkel harddisk.Den kompakte næste-generation formfaktor (NGFF)-drevstandard for SSD'er er angiveligt lige på trapperne, og Adata havde to serier klar til masseproduktion. Deres XN341N-serie kommer i 16 til 64 GB-varianter, mens XNS360E kommer i 64 til 256 GB-størrelser.


Sidst men ikke mindst introducerede Adata SH2000 server-SSD'er, med kapaciteter fra 100 GB til en imponerende 1600 GB!
Skrevet af: Don Woligroski
Oversat af:: Martin Graversen
Seneste opdateret den: