AfterDawn.com

Konklusion


Hypen omkring Diablo III-udgivelsen har været helt ekstrem, siden Blizzard tilbage i 2008 offentliggjorde de første gameplay-videoer, men nu er ventetiden endelig forbi. Jeg indledte anmeldelsen med spørgsmålet: "Kan spillet leve op til de nærmest urealistiske høje forventninger?", og mit svar er et forsigtigt ja.

Diablo III minder utroligt meget om sine forgængere, og det er der bestemt intet galt i. Forfatterne kunne godt have skruet lidt ned for klichéerne i historien, men stemmeskuespillerne og filmsekvenser gør dog til dels op for dette.Hvis man, lige som undertegnede, savner modstand i de fleste nyere spiltitler, bør man straks kaste sig over Diablo III. For selv om ens fremgang i høj grad afhænger af ens udstyr, frem hvor dygtig man er, får man alligevel masser af modstand i de tre sidste sværhedsgrader og ikke mindst i Hardcore-mode.Sammenlignet med forgængerne har Blizzard optimeret og finpudset gameplayet, som nu er væsentligt mere brugervenligt og nemt at gå til. Udvalget af spells og tilhørende runer vokser dog hurtigt, hvilket for hver karakter resulterer i et utal af forskellige strategier og spell-kombinationer.

Drivkræften i spillet er den uendelige jagt på bedre udstyr, og at nedslagte enorme horder af monstre og dæmoner på fantasifuld vis. DirectX 9-spilmotoren virker en smule forældet, men den kører til gengæld fantastisk flydende på selv en ældre middelklasses pc.Diablo III er på mange måder den perfekte efterfølger til Diablo II, men det er ikke ens betydning med at det er et perfekt spil. Det er et generel meget underholdende og tidslugende spil, men det har også sine svagheder. Jeg savner i sær lidt mere nytænkning fra Blizzards garvede udviklere og forfattere.

Hvis du er fan af Diablo-serien eller Action RPG-genren, har du sikkert allerede kastet dig over Diablo III, hvis ikke bør du klart give det en chance.

Indholdsfortegnelse

  1. 1. Introduktion & historien
  2. 2. Sværhedsgrader
  3. 3. Gameplay & grafik
  4. 4. Konklusion
Skrevet af Martin Graversen