AfterDawn.com

Grafikindstillinger og kvalitet


Hvad kvalitetsniveauet af spillets grafik angår, kan man tilpasse det med seks forskellige indstillingsmuligheder: Texture Quality, Shadow Quality, Physics, Clutter Density, Anti-Aliasing og 'Low FX'.

Med anti-aliasing aktiveret og teksturkvaliteten sat til det højeste, har vi lavet en animeret GIF-fil, der viser de øvrige indstillinger, sat til henholdsvis de laveste og højeste valgmuligheder.Forskellen på de to screenshots er nærmest minimal. Det eneste man formentligt vil bemærke, når man skifter imellem dem, er de manglende skygger ved de laveste indstillinger.

En nærmere inspektion afslører også en forskel i det fyld, der ligger på jorden i toppen af billedet. Der er også nogle bestemte elementer, som man ikke kan fange i et enkelt skærmbillede, såsom indvirkningen af bedre fysikindstillinger.

Vores pointe er, at hvis du ikke har den nødvendige grafiske ydeevne, til at trække det højeste detaljeniveau i Diablo III, er det begrænset hvor meget du går glip af med spillets laveste indstillinger.
Skrevet af Martin Graversen