AfterDawn.com

Obligatorisk konklusion


Vi vil meget gerne understrege to ting:

En PSU er ikke nødvendigvis dårlig, bare fordi den er billig. Men jo lavere en pris, jo større er sandsynlige for at du slækker på sikkerheden og performancefunktionerne. En højkvalitets PSU indeholder dyrere komponenter. Hvis du køber billigt, er du måske nød til at købe to eller flere.

En PSU er ikke automatisk dårlig, hvis den er fremstillet af en producent du ikke er bekendt med. Disse selskaber laver alle mulige former for produkter, fra luksusmærker til ren bras. Det er et igen et spørgsmål om at ramme forskellige produktionsmål. Er produktet bygget med henblik på kvalitet eller aggressive omkostningsreduktioner? Ansvaret ligger altid hos køberen, til at kunne genkende og afvise produkter, der tydeligvis er uanvendelige.

I lyset af de tidligere fremlagte tabeller over PSU-virksomheder, ligger nogle kvalitetsproblemstillinger op til yderligere overvejelser, som dem vi så med Be Quiets P6-serie. Vi kan også se, at virksomheder som Super Flower ofte undervurderes, fordi de ikke bliver set og acceptere som den store producent, de i virkeligheden er.

Tak til vores læsere for deres hjælp. Vi vil fortsat indsamle nye resultater og regelmæssigt opdatere listerne. De er trods alt, en grov guide til hvad der foregår bag kulisserne i strømforsyningsbranchen
Skrevet af: Igor Wallossek
Oversat af:: Martin Graversen