AviSynth v2.5.8 RC4 [080831]

Open source
Win2k / Win7 / Win8 / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
AviSynth er en ekstremt stærk frameserver til Windows, der lader dig bruge VirtualDub og TMPGEnc plugins såvel som tonsvis af dets egne plugins.

AviSynth slår endda sin "storebror", VirtualDub når det kommer til fleksibilitet i frameserving. Mulighederne er næsten endeløse: beskæring, resizing, tilføjelse af undertekster, ændre formater til .avs frameserver filer, osv, før dataen bliver fødet til andre værktøjer, såsom video encoders som TMPGEnc. Hvis du har behov for en funktionalitet, der kan konvertere .avs filer til pseudo-AVI'er for værktøjer der ikke understøtter AviSynths egne frameserving filer, kan dette gøres med noget software der hedder Link2.

Denne store grad af fleksibilitet kommer selvfølgelig med en pris. Programmet har ikke en grafisk brugergrænseflade, men i stedet er alle indstillingerne gemt i små tekst filer som AviSynth konvertere on-the-fly til frameserver filer. Et af de bedste eksempler kan ses i DVD2SVCD bundlen, som stort set holder styr på alle sine baggrundsprocesser vha. AviSynth. Men hvis du ikke er bange for at lære noget nyt og vil vide nøjagtigt hvad der sker med din video, er AviSynth softwaren for dig.

Programmet udgives som open source software og dets kildekode er frit tilgængeligt via dets hjemmeside.

Nøgleord:
avisynth video frameserver for windows avs virtualdub

Licenstype Open source1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 31.5.2015
Downloads 172
Filstørrelse 3.80 MB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Win2k / Win7 / Win8 / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)