DVD2One v2.4.2

Shareware
Win2k / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
DVD2One er et fantastisk simpelt værktøj, som kan skrumpe alle dine DVD-9 film ned til enkeltlags DVD-R (eller DVD-RW/DVD+R/DVD+RW) med en imponerende hastighed. Det tager kun omkring 20 min. at komprimere en fuld DVD-9 film ned til en DVD-R disk (Med et moderne system).

Programmet har mange indstillingsmuligheder, man kan f.eks. vælge at lave en fuld kopi af DVD-disken, inklusiv menuer og ekstramateriale, eller man kan vælge kun at beholde filmen og fjerne alt det overflødige. Det er også muligt at fravælge de lydspor og undertekster som man ikke har brug for.

Hvis selve filmen kan være på en DVD-R efter man f.eks. har fjernet ekstramaterialerne, behøver man ikke komprimere og forværre filmens kvalitet. Men hvis det er nødvendigt at gøre filmen mindre, kan programmet komprimere den, så den præcis kan være på en enkeltlags DVD-R.

Programmet koster omkring 300 kr., men denne prøveversion har de samme funktioner som den fulde udgave, man kan dog kun komprimere de første 30 min. af en film.

Programmet indeholder ikke et DVD-ripping eller brænderprogram, man har derfor brug for supplerende programmer som ImgBurn og Nero.
Free Download
DVD2One v2.4.2Filstørrelse: 648.07 kB

Nøgleord:
dvd2one skrumpe dvd-9 til enkellags enkelt dvd-r

Licenstype Shareware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 17.10.2011
Downloads 79
Filstørrelse 648.07 kB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Win2k / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)