AfterDawn.com

OSFMount (64-bit) v1.5.1012

Freeware
Vista / Win2k / Win7 / Win8 / WinXP
OSFMount kan montere et lokalt disk image (en bit-for-bit kopi af en disk partition) i Windows på et almindeligt drevbogstav. Filerne på drevet er som standard monteret i read-only mode, så man ikke kommer til at rode med filerne.

OSFMount understøtter også oprettelse af RAM disks, som er en disk monteret i den ledige RAM. Det giver et lynhurtigt drev i forhold til en almindelig harddisk eller selv de hurtige SSD'er. Det er derfor godt for de programmer der ofte skal tilgå filer på disk, såsom databaser, spil og browsere. En anden fordel er sikkerhed, da dataene ikke lagres på den fysiske harddisk (men i stedet i RAM'en). Det betyder at dataene forsvinder når computeren lukkes ned.

OSFMount kan også montere CD images i ISO format. Det er anvendeligt, når man ofte skal bruge en specifik CD, da hastigheden er meget hurtigere end via det almindelige CD drev.

Skærmbilleder:

OSFMount (64-bit) v1.5.1012

Andre udgaver:

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 2.1.2013
Downloads 2
Filstørrelse 1.32 MB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Vista / Win2k / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)