TextPad v7.5.1

Shareware
Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
TextPad er muligvis den bedste måde at udskifte din Windows standard Notepad med et sofistikeret tekstbehandlingsprogram som ikke kræver mange resurser og gør lige præcis hvad du vil. De fleste opgaver som brugerne udfører med Microsoft Word er ikke noget som rent faktisk kræver word processing software, men et letvægts tekstbehandlings program istedet -- TextPad udskifter Word med disse opgaver for basis brugerne ganske fint.

TextPads primære brugere er absolut programmører og HTML taggers, og som normalt rangerer dette lille stykke software som der mest værdifulde værktøj nogensinde.

Softwaren inkluderer tonsvis af fede funktioner -- nogen af de bedste er kun mulig at værdsætte når du benytter det, eksempelvis stavekontrol, sammenligning af to dokumenter, global søg og erstat over flere dokumenter, regexp søgninger, fuld konfigurerbar fremhævning af tags, commands, macro's m.m.

Softwaren er shareware, men kun en lille nag screen er der til at minde dig om dette faktum hvis du bruger prøveversionen -- ingen funktioner er fjernet. Programmet er absolut værd med sine $30 USD som det koster at købe enkeltbruger-licensen.
Free Download
TextPad v7.5.1Filstørrelse: 4.84 MB

Skærmbilleder:

TextPad v7.1.0

Andre udgaver:

Nøgleord:
textpad text redigering notepad udskifte diff sammenligne

Licenstype Shareware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 22.5.2015
Downloads 37
Filstørrelse 4.84 MB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)