GMABooster v2.1b

Freeware
Vista / Win7 / Win8 / WinXP
GMABoster er verdens første og eneste løsning som kan øge ydelsen for Intel® Graphics Media Accelerator serien (understøtter chipsæts : GMA 950 (mobile Intel®945 familien) og GMA 900 (mobile Intel® 915 familien).
Programmet kan gøre det muligt at forøge det indbyggede grafikkorts processorkraft med op til 2.4 gange. GMA værktøjet er derfor et nødvendigt værktøj til alle de, som er interesseret i avanceret 3D spil, gnidningsløs kørsel af Windows® Vista and Mac® OS X, mere flydende kørsel af of Google® Earth, forbedret videoafspilning og en forøgelse i kørslen af en række professionelle applikationer.

GMABooster er et gratis (“doneringsprogram”) program som er tilgængelig til Windows®, Mac® OS og Linux®. Du kan bruge det uden tidsbegrænsning: du skal bare downloade en ny ugentlig udgave, når den forrige udgave er udløbet. Såfremt du hvis du kan lide GMABooster og ofte anvender det, så skal du være velkommen til at lave en frivillig donation. Som tak for en doners gavmildhed, vil hver donor modtage et personlig serielt nummer og vil derved være i stand til at registrere hans/hendes kopi af GMABooster. Når dette nummer indtastes forsvinder programmets udløbsdato.

Forudsætningerne for at programmet kan køre på Windows XP: Microsoft® .NET Framework version 2.0 eller højere.
Free Download
GMABooster v2.1bFilstørrelse: 1.33 MB

Skærmbilleder:

GMABooster v2.1b

Nøgleord:
gmabooster boost performance intel grafik media accelerator

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 8.3.2013
Downloads 20
Filstørrelse 1.33 MB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer Vista / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)