Indsend rettelser til softwarebeskrivelsen

Software navn:
AviSynth

Nuværende beskrivelse:
AviSynth er en ekstremt stærk frameserver til Windows, der lader dig bruge VirtualDub og TMPGEnc plugins såvel som tonsvis af dets egne plugins.

AviSynth slår endda sin "storebror", VirtualDub når det kommer til fleksibilitet i frameserving. Mulighederne er næsten endeløse: beskæring, resizing, tilføjelse af undertekster, ændre formater til .avs frameserver filer, osv, før dataen bliver fødet til andre værktøjer, såsom video encoders som TMPGEnc. Hvis du har behov for en funktionalitet, der kan konvertere .avs filer til pseudo-AVI'er for værktøjer der ikke understøtter AviSynths egne frameserving filer, kan dette gøres med noget software der hedder Link2.

Denne store grad af fleksibilitet kommer selvfølgelig med en pris. Programmet har ikke en grafisk brugergrænseflade, men i stedet er alle indstillingerne gemt i små tekst filer som AviSynth konvertere on-the-fly til frameserver filer. Et af de bedste eksempler kan ses i DVD2SVCD bundlen, som stort set holder styr på alle sine baggrundsprocesser vha. AviSynth. Men hvis du ikke er bange for at lære noget nyt og vil vide nøjagtigt hvad der sker med din video, er AviSynth softwaren for dig.

Programmet udgives som open source software og dets kildekode er frit tilgængeligt via dets hjemmeside.

Dine rettelser til beskrivelsen:

Din e-mail adresse (frivilligt):

Anti-spam foranstaltninger