AfterDawn.com

Pidgin (Gaim) Portable v2.7.1

Open source
Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP
Pidgin (tidligere kaldete Gaim) er en multi-protokol messenger klient. Det er kompatibelt med AIM og ICQ (Oscar protokollen), MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, GroupWise Messenger samt Zephy.

Pidgin brugere kan logge ind på adskillige konti på forskellige messenger netværk samtidigt. Dette betyder, at du kan snakke med venner på IRC, på MSN Messenger samt på ICQ samtidigt.

Pidgin understøtter en masse features på de forskellige netværk, såsom filoverførsel, away-beskeder og forskellige notifikationer. Den har også en række unikke features. Eksempelvis kan du blive gjort opmærksom på, at en ven enten er kommet online eller gået offline, ved at programmet afspiller en lyd eller eksekverer et program.

Du kan installere Portable-udgaven på et USB-drev, iPod, ekstern harddisk eller en CD, og bruge det på en hvilken som helst computer.

Skærmbilleder:

Pidgin (Gaim) Portable v2.7.10

Andre udgaver:

Licenstype Open source1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 24.6.2016
Downloads 45
Filstørrelse 15.06 MB (2min @ 1Mbps)
Operativsystemer Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)