AfterDawn.com

Tribler v7.1.0 RC1

Open source
Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP
Tribler er en open source peer-to-peer klient med forskellige muligheder for at se videoer online. Brugergrænsefladen i Tribler er meget nem og overskulig.

Tribler er baseret på BitTorrent protokollen og bruger et overlay netværk til at søge i indhold. På grund af dette netværk har Tribler ikke brug for et eksternt website eller indekseringsservice for at finde nyt indhold. Tribler kan: søge efter video, videostreame (eksperimentelt) og så har den en integreret videoafspiller.

Navnet Tribler stammer fra ordet Tribe, som refererer til måden at bruge sociale netværk i denne P2P klient. Den første version af Tribler var en lille forbedring til ABC klienten (Yet Another BitTorrent Client).

Det er udviklet af et hold af forskere på Delft University of Technology og det vigtigste mål har været at lave en robust implementering af BitTorrent, som ikke behøver en central server for at fungere. I stedet er Tribler designet til at holde BitTorrent i live, selv når alle Torrent søge maskiner, indekser og trackere er offline.

Skærmbilleder:

Tribler v6.0.3 Tribler v5.5.11 Tribler v5.5.11 Tribler v5.5.11 Tribler v5.5.11
Licenstype Open source1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 8.9.2018
Downloads 20
Filstørrelse 107.62 MB (< 15min @ 1Mbps)
Understøttede sprog English
Operativsystemer Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)