RemoveWGA v1.2

Freeware
WinXP
RemoveWGA gør det muligt at fjerne Microsofts "Windows Genuine Advantage Notifications" værktøj, som ringer hjem og forbinder til Microsoft servere, enten hver gang du starter din computer, eller hver anden uge, afhængigt af versionsnummeret.

Når først WGA notificeringsværktøjet har tjekket dit operativsystem og bekræftet, at du ejer en ægte kopi, burde det ikke være nødvendigt at tjekke igen og igen. Derudover giver det sikkerhedsproblemer for firmanetværk og privacy problemer for alle. Det er også usikkert hvilke informationer der bliver sendt ind til Microsoft. Microsoft har offentliggjort et svar, men en individuel undersøgelse har stillet spørgsmålstegn til dette.

Windows Genuine Advantage Notifications er forskellig fra Windows Genuine Advantage Validation. RemoveWGA vil kun fjerne notifikationsdelen. Den del der ringer hjem. Men den rører ikke Validation delen. WGA Validation er krævet af nogle kritiske opdateringer fra Microsoft, men WGA Notification er ikke påkrævet. Så du vil stadig være i stand til at installere alle væsentlige opdateringer fra Windows Update.

Bemærk!: Når WGA Notification er blevet fjernet, vil Windows Update have dig til at installere den igen. Dette er normalt, men ikke muligt at ændre via RemoveWGA.
Free Download
RemoveWGA v1.2Filstørrelse: 13.50 kB

Nøgleord:
removewga windows genuine advantage notifications windows genuine advantage notifications remove

Licenstype Freeware1
Forfatterens hjemmeside Besøg forfatterens side
Dato tilføjet 30.11.2006
Downloads 98
Filstørrelse 13.50 kB (<1min @ 1Mbps)
Operativsystemer WinXP1

1Licens og information om operativ system er baseret på den seneste version af softwaren.

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.

(Endnu ikke nogen brugervurderinger)