Send feedback

Brug denne formular til at sende feedback omhandlende AfterDawn.com. Vi påskønner alle kommentarer -- hold dig ikke tilbage med at lade os vide hvis du har problemer med at få adgang til vores side, logge ind eller andre problemer med brug af vores side.

Brug ikke denne formular til at spørge os om hjælp til at installere eller bruge software, rippe en DVD eller forklare et teknisk relateret spørgsmål, der i sin natur slet ikke er relateret til siden. Det korrekte sted til sådan et spørgsmål er vores debatforum.

Ved indlæg af software, bedes du bruge vores software submission form i stedet for.

Såfremt et program på vores side ikke findes i en opdateret udgave, vil vi være taknemmelige hvis du vil gøre os opmærksom på en opdateret udgave via denne form. Du behøver blot oplyse os om navnet på softwaren, hvor der kan findes en nyere version.

Al feedback der relaterer sig til vores service er velkommen. Du skal være velkommen til at sende klager, ideer og spørgsmål omkring vores service, priser på annoncering, forretningsmuligheder, nyhedstips, m.m.

Vi vil besvare hver eneste e-mail som vi modtager, undtagen spam og hade-mails. Husk at inkludere din e-mail adresse, såfremt du ønsker et svar!

Feedback type:
Dit navn:
Din e-mail adresse:
Emne:
Dine kommentarer:

Anti-spam foranstaltninger