Om AfterDawn

AfterDawn Oy er en privat ejet virksomhed beliggende i Oulu, Finland. Firmaet udgiver IT nyheder, software guides og tilbyder et bredt udvalg af software-downloads på syv forskellige sprog.

Mission

Vor mission er at være på forkant med og levere redaktionelt stof om digitale livstilsprodukter og services. Vi vil imødekomme vore læseres behov ved at forfatte nyheder, produktanmeldelser og videregive tekniske detaljer om alle de nye teknologier, såsom mobiltelefoner, HD fjernsyn, spillekonsoller og digitale multimedier. Det skal i al sin enkelthed være sådan, at når folk skal beslutte sig til et køb af et high-end produkt, der falder under vor niche, så skal de kunne finde uvildig information fra vore sites, som de kan tage med i beslutningsprocessen.

Ansatte

Vor team består af 19 personer (juli 2011) i fem lande. Idet vort team er spredt over to kontinenter, tillader det os at reagere hurtigt på breaking news og events.

Rækkevidde

Det engelsksprogede AfterDawn.com når ud til over en million unikke besøgende hver måned. Det gør sitet til en af verdens førende sites indenfor digitale multimedier. Endvidere er den finske udgave af AfterDawn det største website om IT i Finland, som når ud til over 15 procent af landets befolkning på et månedligt basis. Vi ekspanderer vore brands til nye markeder i en nær fremtid og forventer at opbygge et internationalt brand af IT publikationer.

Ansatte

Det danske team består af to skribenter, som i tæt samarbejde med de norske og svenske redaktioner, har fingeren på pulsen om alt der rører sig i skandinavien samt i resten af verden.

Kontakt os

AfterDawn Oy
PL 14
90501 Oulu
Finland

Telefon: +358-45-110 8040
Email: support@afterdawn.dk