AfterDawn: Nyheder

Velkommen til Tom's Hardware Danmark

Skrevet af Martin Graversen @ 2.8.2011 14:15

Velkommen til Tom's Hardware Danmark Tom’s Hardware er globalt set et af de absolut største IT nyhedssider, med over 30 mio. læsere om måneden, og vi kan nu med glæde præsentere endnu en udvidelse af Toms familie, med lanceringen af denne danske udgave.
Det oprindelige Tom’s Hardware website blev lanceret i 1996 af tyskeren Dr. Tomas Pabst. Det udviklede sig hurtigt til en af de mest besøgte IT nyhedssider. I dag ejes Tom’s Hardware af Bestofmedia Group og nyhedssiden eksister nu på 12 forskellige sprog.

Tom’s Hardware Danmark vil tilbyde gennemarbejdede nyheder, produktanmeldelser og dybdegående artikler om IT hardware, gadgets og andre banebrydende teknologier. Den danske side administreres af den finske medievirksomhed AfterDawn Oy, men alle nyheder og artikler udarbejdes af danske skribenter.

Den danske Tom’s Hardware side vil være tæt knyttet til AfterDawn.dk, som tilbyder et væld af gratis software downloads.

Vi vil til sidst gerne byde jer alle velkommen indenfor og hvis i støder på nogle fejl, har nogle spørgsmål eller feedback skal i endelig meddele det her.

Læs mere i vores pressemeddelelse her under.


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder