AfterDawn: Nyheder

Apple lancerer iTunes Match i USA

Skrevet af Martin Graversen @ 15.11.2011 18:02

Apple lancerer iTunes Match i USA Apple er nu klar med den sky-baserede musikservice iTunes Match, som gør det muligt for alle amerikanske iTunes-brugere, at gemme hele deres musiksamling i skyen.
Tjenesten koster 25 dollars i året, hvilket med moms svarer til i alt 170 kroner eller knap 15 kroner i måneden. iTunes Match understøtter ikke kun de sange, som man har købt via iTunes Store, men også det man selv har rippet eller købt fra andre online-butikker.

Apple benytter en særlig metode, som både giver en hurtigere og mindre kapacitetskrævende løsning. Alle de musikfiler man vælger at ligge op i skyen, og som allerede eksisterer i Apples arkiver, bliver erstattet af Apples egne udgaver. Det vil sige at uanset om man overfører en 128 kbps eller 320 kbps MP3-sang, vil Apple automatisk erstatte den i skyen med en 256 kpbs AAC-version (Uden DRM). Ligger man inde med sange, som ikke er tilgængelige i Apples egne arkiver, bliver de dog uploadede til skyen.

Man kan efterfølgende hente eller streame sangene på alle iCloud-understøttende enheder. Det vil sige alle iOS 5-enheder, Mac' og pc'er.Det er desværre uvist hvornår tjenesten kommer til Danmark, men vi kan håbe på at Spotifys indtog i landet, er et tegn på at pladeselskaberne er åbne for andre nye idéer.


Kilde: ComON

Forrige Næste  

Kommenter denne artikel

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.
Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder