AfterDawn: Nyheder

Se Aseteks nye vandkølingssystem til bærbarer og kompakte systemer

Skrevet af Martin Graversen @ 20.3.2012 20:42 Brugerkommentarer (1)

Se Aseteks nye vandkølingssystem til bærbarer og kompakte systemer Den danske virksomhed Asetek, som er verdens største producent af vandkøling til computere, har i dag offentliggjort en videodemonstration af et nyt vandkølingssystem til blandt andet gaming bærbarer.
Asetek kalder det: "Slim Form Factor Liquid Cooling Technology", og systemet kan i bund og grund bruges til alle former for kompakte systemer, så som alt-i-en computere, tynde desktop-pc'er og bærbarer.

Fordelene ved dette system, er at CPU'en og GPU'en/GPU'erne er forbundet til ét system, hvor man med luftkøling nemt kan risikere, at have en varm CPU-køler på samme tid med at GPU-køleren er dejlig kølig. Det kompakte kølingssystem fra Asetek kan dog optimere systemets kølingsevne, hvilket resultere i både et mere lydløst og bedre nedkølet system. Det er derfor ikke kun en fordel for gamere, men i sær også en fordel for arbejdsroen i skoler og arbejdspladser.

Læs også: Swiftech lancerer vandkølingsserien H2O-X20 Edge HDDette er Aseteks første fremvisning af deres nye system. De demonstrer det med en Alienware M18x-bærbar, hvor de overclocker CPU'en fra 3,5 GHz til 4,4 GHz og GPU'en fra 680 MHz til 800 MHz. De forbedre bærbarens 3DMark11 resultater med hele 23 %, og de har på samme tid reduceret systemets støjniveau.Kilde: Asetek

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

121.3.2012 09:00

Ligner et system der kun er plads til i stoerre klumpede laptops som f.eks Alienwares.

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder