AfterDawn: Nyheder

Se lækkede billeder af iPhone 5-dele

Skrevet af Martin Graversen @ 30.5.2012 2:34

Se lækkede billeder af iPhone 5-dele Reparationssiden iFixYouri.com er ifølge 9to5Mac kommet i besiddelse af essentielle dele til iPhone 5, og de lækkede billeder bekræfter en lang række tidligere rygter.
Der er selvfølgelig udelukket tale om spekulationer og rygter, da Apple hverken vil af- eller bekræfte billederne.

Det første man bemærker, er telefonens aflange form. Skærmen er eftersigende vokset til 4", men i stedet for at beholde formatforholdet, har Apple forlænget skærmbilledet til 1136 x 640 pixels. Den nye form resulterer tilsyneladende i en fysisk længere og tyndere, men lige så bred smartphone.Apple har efterhånden forsøgt sig med mange forskellige materialer til iPhonens bagcover. Nærstuderer man de lækkede billeder, lader til det til, at størstedelen af det nye bagcover er i direkte forlængelse med telefonens aluminiumsramme. Vi kender allerede denne teknik fra Apples såkaldte unibody-bærbarer.

En anden betydelig forandring er det formindskede USB-stik, hvilket giver Apple og forbrugerne en lang række fordele. Hvis der er tale om et standard MiniUSB-stik, vil man kunne låne en oplader fra mange andre smartphone-producenter. Det lille stik giver desuden plads til headset-stikket, en større højtaler og en bedre mikrofon i bunden.

Vi har set lignende billeder fra flere forskellige kilder, men det er selvfølgelig ikke en garanti for deres ægtehed. iFixYouri.com har dog tidligere bekræftet dele til den hvide iPad, før Apple officielt lancerede den. Vi forventer selvfølgelig også 4G/LTE, bedre batteritid og hurtigere processor med den næste iPhone generation, som muligvis kommer til at hedde 'The new iPhone'. Se kilderne for flere billeder.Kilder:
MacRumors
9to5Mac

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder