AfterDawn: Nyheder

GeForce GTS 650 er kun en smule hurtigere end forgængeren

Skrevet af Michael Larsen @ 18.7.2012 13:49

GeForce GTS 650 er kun en smule hurtigere end forgængeren Nvidia har været fraværende med nye grafikkort i det midterste grafikkort-segment, men det ser ud til at ændre sig i august måned. Der har allerede været forlydender om, at GeForce GTX 660 Ti finder vej til butikshylderne i midten af august måned, men den skulle også få følgeskab af en lillebror.
GeForce GTS 650 er navnet og den skal erstatte GeForce GTS 550 Ti kortet. Videocardz.com har opstøvet en række informationer om kortet via kinesiske vga.it168.com, der mener at vide, at det nye kort vil være baseret på samme GK107 GPU og blive udsyret med samme antal CUDA cores samt samme 128-bit memory bus som GeForce GT 640. Til gengæld vil det i stedet for det langsommere DDR3 RAM have GDDR5 hukommelse og en højere clock frekvens.

Læs også: GeForce GTX 660 Ti forventes i midten af august

De beskedne specifikationer skulle udmønte sig i en performance forskel på blot 3%, i benchmarks foretaget i 3DMark Vantage og 2011, sammenlignet med GeForce GTS 550 Ti.Hvis de rapporterede specifikationer holder stik, skal vi ikke forvente at se udgaver af GT 640 kortet med GDDR5 hukommelse, da det så vil lægge sig for tæt op ad sin storebroder på markedet.

GeForce GTS 650 har en TDP på 70 W, hvilket betyder, at det til forskel fra sin forgænger ikke har behov for ekstra strømtilførsel via et PCIe strømstik.


Kilde: Videocardz.com

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder