AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Juli 2012

Skrevet af Michael Larsen @ 27.7.2012 15:51

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Juli 2012 Sommeren er over os og vi tager et kig på AMD's nye Radeon HD 7970 GHz Edition. Vi ser også på prisændringerne for high-end og mid-range grafikkortene, som nok skyldes det populære GeForce GTX 670.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: Juli 2012

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder