AfterDawn: Nyheder

Samsung får ørerne i maskinen over afviste retsdokumenter

Skrevet af Michael Larsen @ 1.8.2012 14:24

Samsung får ørerne i maskinen over afviste retsdokumenter

Vi kommer nok til at høre en del til Apple og Samsung i den kommende tid, efter retssagen i Californien begyndte i starten af denne uge. Allerede nu har Samsung gjort sig upopulær med dommer Lucy Koh, som har afvist deres begæring om inkludering af bevismateriale, da det er blevet indleveret for sent. De har nemlig udgivet retsdokumenterne vedhæftet en pressemeddelelse til flere medier og det er kommet dommeren for øre.
Samsung har skabt et dokument, som viser billeder af en række prototyper af smartphones, som alle er dateret før lanceringen af den første iPhone i 2007, hvor specielt en model ved navn iReen ligner Apples iPhone.

Efter dommer Lucy Koh var blevet gjort opmærksom på, at det afviste bevismateriale var blevet udgivet, blev hun angiveligt rasende og krævede at få at vide, hvem fra Samsungs jurist team var ansvarlig for udgivelsen.

"The excluded evidence would have established beyond doubt that Samsung did not copy the iPhone design," skrev Samsung i sin erklæring, som blandt andre All Things D bragte sammen med de omtalte slides
Kilde: The Verge

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder