AfterDawn: Nyheder

Rygte: iPhone 5 og iPad Mini lanceres den 12. september

Skrevet af Martin Graversen @ 7.8.2012 1:05

Rygte: iPhone 5 og iPad Mini lanceres den 12. september

Traditionen tro har rygtestrømmen op til et af Apples produktlanceringer været nærmest overvældende. Selv om intet endnu er officielt, er vi overbeviste om at Apple vil lancere en ny iPhone-generation i løbet af efteråret. De seneste rygter peger også i retningen af en ny og mindre iPad, som vil blive præsenteret under det samme event, den 12. september.
Den amerikanske nyhedsside AllThingsD har ifølge dem selv uofficielt fået bekræftet denne dato. De har trodsalt tidligere været de første, til at afsløre datoer på kommende Apple-events. Lanceringen af iPhone 5, eller 'den nye iPhone' som den sandsynligvis kommer til at hedde, forventes at finde sted den 12. september, og den vil eftersigende allerede blive tilgængelig i de nordamerikanske butikker den 21. september.

Mange individuelle blogs og nyhedssider har alle vist forskellige billeder af de samme iPhone-reservedele, som i høj grad understreger sandsynligheden for at der er tale om den nye iPhone.iLab Factory, som blandt andet sælger reservedele til iPhones, har forsøgt at samle så mange af de nye dele som muligt til en enhed. Resultatet er muligvis det færdige udseende på den kommende nye iPhone. Det kan selvfølgelig også være falsk, eller der kan være tale om en ældre prototype.iLab Factory har i forbindelse med deres lille eksperiment, offentliggjort en masse nærbilleder og en hands-on video af den nye iPhone. Det mest bemærkelsesværdige er den nye skærm, som med en opløsning på 1136x640 pixels er blevet en del længere, sammenlignet med iPhone 4- og 4S'erens 960x640 pixels. Den nye skærm bliver produceres af LG.Display, Sharp og Japan Display (en sammenslutning af Sony, Toshiba og Hitachi), og der er eftersigende tale om en "in-cell touch"-skærm, hvor selve touchpanelet er indbygget i skærmen, i stedet for at være limet fast oven på LCD-panelet. Apple kan dermed opnå en samlet set tyndere skærm og smartphone.Den nye iPhone har desuden fået et mindre USB-stik, headset-stikket er flyttet fra toppen til ned i bunden og det meste af telefonen er bygget i et samlet stykke aluminium, hvilket yderligere kan reducere telefonens tykkelse.

Vi ved ikke så meget om den nærmest mystificerede iPad Mini, men der er muligvis tale om en billigere 7" iPad, hvor man blandt andet har sparet det bagudrettede kamera væk. Vi skal nok ikke forvente, at den udkommer lige så kort tid efter dens lancering, som den kommende iPhone.

Læs også: Se lækkede billeder af iPhone 5-dele

Rygterne om et mindre USB-stik, ligger i øvrigt til grunde for et helt nyt rygte, som påstår at Apple vil opdatere hele deres mobile sortiment den 12. september. Hvilket vil bestå af en ny iPhone, -iPad Mini, -iPad Maxi, -iPod Touch og –iPod Nano. Men det virker umiddelbart ikke særligt sandsynligt.


Kilder: MacRumors [1] [2] [3] [4]

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder