AfterDawn: Nyheder

Ny iOS 6-simulator bekræfter en længere iPhone-skærm

Skrevet af Martin Graversen @ 9.8.2012 21:50

Ny iOS 6-simulator bekræfter en længere iPhone-skærm

I forbindelse med frigivelsen af den seneste iOS 6-beta til udviklere, har nyhedssiden 9to5Mac pillet ved indstillingerne af den nye iOS-simulator, og fundet frem til at den nu understøtter en ekstra lang iPhone-skærmopløsning på 1136x640.
Set ud fra de mange billeder af reservedele til den kommende 5. generation af iPhone, havde mange allerede spekuleret i denne opløsning, som er 176 pixels højere end iPhone 4 og 4S'erens såkaldte Retina-skærm. Det er selvfølgelig ikke bekræftet af Apple, men ifølge folkene fra 9to5Mac, peget det i den rigtige retning.

Læs også: Rygte: iPhone 5 og iPad Mini lanceres den 12. september

De bemærkede nemlig, at når de skiftede den Mac-baserede iOS6-simulators opløsning til 1136x640 pixels, blev ikonerne på skærmen automatisk arrangeret med en ekstra linje. Hvis de til gengæld prøvede en hvilken som helst anden opløsning, forsvandt den ekstra ikon-linje, og afstanden imellem ikonerne blev i stedet større. Det er kun opløsningen på præcis 1136x640 pixels, som samlet set understøtter seks linjer med ikoner.

Hvis ikke andet, kan opdagelsen af den forlængede opløsning bekræfte, at Apple har arbejdet på iOS 6-enheder med en ekstra lang skærm.

Bemærk, at opløsningen på 1136x640 pixels passer med aspektforholdet på 16:9, som vi kender fra langt de fleste fladskærms-tv. Hele skærmarealet vil dermed bedre kunne udnyttes til film og videoer.

Nu hvor det også lader til at Apple vil ændre størrelsen på deres USB-stik, bliver der i diverse diskussionsforummer spekuleret i, om Apple vil lancere nye udgaver af alle deres mobile enheder den 12. september. Hvilket gælder alt fra iPod Touch, iPhone, iPad og en mindre 7" iPad, som måske kommer med en 16:9-skærm og et mindre USB-stik.


Kilde: 9to5mac

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder