AfterDawn: Nyheder

Den næste konsolgeneration tager et "kvantespring"

Skrevet af Michael Larsen @ 27.8.2012 11:36

Den næste konsolgeneration tager et "kvantespring" Det er efterhånden ingen hemmelighed, at både Microsoft og Sony er på vej med en ny konsolgeneration, som vil komme til at erstatte Xbox 360 og PlayStation 3. De er efterhånden både blevet kaldt Xbox 720, Xbox 8, Xbox Next samt PlayStation 4 og PlayStation Orbis, men uanset hvad navnene ender med at blive, så kan vi se frem til nogle stærke maskiner, der er langt bedre end den nuværende generation.
Den finske spiludvikler Remedy Entertainment har bekræftet, at de arbejder på en next-gen titel og Oskari Häkkinen har sagt, at teknologien er et kvantespring i forhold til den nuværende generation.

"Currently, we are working with a relatively small team on a next-gen project. One question you always ask yourself in this phase is: can the upcoming consoles really be so much better compared to the current gen? I can rest assure you, they are. It's a quantum leap," sagde Häkkinen til Gamesindustry.biz.

Man kan så argumentere for, at en fuldt spækket gaming PC med en Ivy Bridge processor, et Radeon HD 7000-serie eller GeForce GTX 600-serie grafikkort samt en SSD ligeledes kan anses som et kvantespring i forhold til de to spillekonsoller i den nuværende generation, som efterhånden er ved at være 6-7 år gammel teknologi.


Kilde: Gamesindustry.biz

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder