AfterDawn: Nyheder

Microsoft SkyDrive er nu tilgængelig via Android

Skrevet af Martin Graversen @ 31.8.2012 0:45

Microsoft SkyDrive er nu tilgængelig via Android Tredjeparts apps på Android er ikke længere nødvendigt for at tilgå ens Microsoft SkyDrive-konto.
Det officielle gratis SkyDrive-app følger Microsofts kassede "moderne" design (tidligere kendt under Metro-navnet), som minder os alle om, at jordens generelle befolkning med tiden vil gå over til Windows 8, uanset om de bruger en Windows Phone-smartphone eller ej.

Mike Torres fra Microsoft sagde i forbindelse med lanceringen i tirsdags, at det nye app er designet til at køre bedst med Android 4.0, men det er alligevel fuldt funktionelt med Android 2.3 eller højere.

SkyDrive er Microsofts skybaserede konkurrent til Dropbox og Apples iCloud. SkyDrive synkroniserer automatisk ens notater, dokumenter, billeder osv. med alle ens Windows-baserede og mobile enheder. Det gælder blandt andet de billeder man tager med ens smartphone eller de super interessante excel-dokumenter, som man har brugt en hel aften på at lave på ens bærbar eller stationær.Få oprettet din SkyDrive-konto via Microsoft.com, og hent det nye SkyrDrive-app til Android via Google Play.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder