AfterDawn: Nyheder

Apple dropper Samsung og indleder samarbejde med TSMC

Skrevet af Michael Larsen @ 10.9.2012 14:20

Apple dropper Samsung og indleder samarbejde med TSMC Med alle de verserende retssager mellem de to store virksomheder, er det ikke nogen overraskelse, at Apple er i færd med at slippe af med sin afhængighed af Samsung. Tværtimod. På nuværende tidspunkt står Samsung for at levere 26% af de komponenter, som iPhone er bygget af, men det er ikke tilfældet næste år.
TSMC investerer 58 milliarder kroner i nyt fremstillingsudstyr næste år. Virksomheden fremstiller wafers for flere prominente spillere på markedet, såsom Qualcomm, Marvell, VIA, Nvidia og AMD, men de får snart endnu en prominent kunde i Apple, som har indgået et samarbejde om fremstilling af chips til kommende Apple produkter.

Læs også: Samsung forventer en profit på 13 mia. fra Apple

Der er også forlydender om, at Apple har fløjet 200 ingeniører til Taiwan, for at hjælpe TSMC med at forberede sig til den store opgave og gøre dem bekendt med Apples designs. De første fremstillingstests skulle blive foretaget i starten af 2013 og efter planen skulle TSMC være klar til masseproduktion af Apples chips i anden halvdel af 2013.
Kilde: Fudzilla

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder