AfterDawn: Nyheder

HTC kan forhindre lanceringen af den nye iPhone i USA

Skrevet af Michael Larsen @ 11.9.2012 14:32

HTC kan forhindre lanceringen af den nye iPhone i USA

Apple fik for nyligt tildelt en kæmpe sejr i retssagen mod Samsung, hvor den koreanske virksomhed blev dømt til at betale 1 milliard dollars for brud på Apples designpatenter. Nu ser det ud til at Apple selv er ved at blive ramt gevaldigt på pengepungen.
Samsung er ikke de eneste der har været mål for Steve Jobs' vrede. Den ikoniske designer og virksomhedsleder kom, inden sin død, med den famøse sætning: "I'm going to destroy Android, because it's a stolen product. I'm willing to go thermonuclear war on this." Derfor er også HTC blevet sagsøgt for brud på nogle af de mange patenter, som Apple gennem årene er blevet tildelt.

Som modsvar har HTC selv indgivet en klage for den amerikanske International Trade Commission mod Apple for brud på to patenter, der relaterer til LTE teknologien. Hvis den taiwanesiske virksomhed får medhold i sin klage, kan de få tildelt et importforbud af virksomhedens seneste iPad såvel som den nye iPhone, hvis den som forventet vil understøtte LTE netværket."Clear and convincing means something to me," sagde ITC dommer Thomas Pender. "I have to be pretty darn certain a U.S. patent is invalid." Udmeldingen vurderer Bloomberg journalist Susan Decker til at betyde, at HTC har en god chance for at få medhold i klagen.

Apple vil kunne omgå importforbudet ved at betale en licens til HTC og mon ikke dette vil ende med at være tilfældet, hvis ITC's dommer mener, at Apple har brudt sig med de to patenter.

Apples nye iPhone forventes blive afsløret på et presse event i morgen og vi vil naturligvis bringe alle de lækre detaljer.


Kilde: Bloomberg

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder