AfterDawn: Nyheder

Windows Store er nu åben for udviklere

Skrevet af Martin Graversen @ 13.9.2012 19:06

Windows Store er nu åben for udviklere Vi nærmer os den officielle lanceringsdag for Windows 8, den 26. oktober, og brikkerne op til eventen falder langsomt på plads. Operativsystemets seneste milepæl, er at Microsoft har åbnet dørene til Windows Store for alverdens udviklere.
Microsofts næste operativsystem til pc, er udstyret med en såkaldt Windows Store, som vi kender det fra Apples App Store og Mac Store. I relativ god tid, har alle udviklere i 120 lande, nu fået grønt lys til at ligge deres Windows 8-kompatible Apps op i den virtuelle butik.

Ud over, at åbne dørene til indsendelse af tredje parts apps, får alle kvalificerede MSDN-abonnenter også adgang til en års gratis Windows Store-udviklerkonto. Det gælder blandt andet Visual Studio Professional, Test Professional, Premium, Ultimate og BizSpark.

Microsoft vil også gøre det nemt for nye udviklere, da man gratis kan oprette en bruger på Windows Dev Center, og hente de nødvendige udviklingsværtøjer og SDK via ens Windows Store Dashboard.


Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste Skriv en kommentar

Kommenter denne artikel

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.
Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder