AfterDawn: Nyheder

HTC løfter sløret for Windows Phone 8X og 8S telefonerne

Skrevet af Martin Graversen @ 20.9.2012 3:13

HTC løfter sløret for Windows Phone 8X og 8S telefonerne Til trods for Microsoft tætte bånd med Nokia, har de netop udkåret HTC' nye Windows Phone 8X-smartphone til deres überste flagskib, hvilket blandt andet giver den hovedrollen i Microsofts markedsføring for deres mobile operativsystem.
Windows Phone 8X HTC
HTC er med inspiration fra Windows Phone 8-styresystemet og Nokias Lumia-telefoner gået all-in på farveladen. 8X bliver tilgængelig i blå (California Blue), sort (Graphite Black), rød (Flame Red) og gul (Limelight Yellow).

Den er udstyret med en 4,3" 720p-touchskærm, en vægt på 130 gram og en 1,5 GHz dual-core Qualcomm S4-processor. Den kommer som udgangspunkt med 16 GB integreret hukommelse og 1 GB RAM.Telefonens fulde navn er Windows Phone 8X HTC, og den taiwanske producent fokuserer i høj grad på lyd- og billedkvaliteten. Telefonen understøtter Beats lydforbedrende teknologi og forstærker. 8X kan optage i 1080p med både det fremad- og det bagudrettede kamera, som henholdsvis kommer med 2,1 og 8,0 megapixel.Det fremadrettede kamera er udstyret med en ultra vidvinkeloptik og F2,0 blænde. Hovedkameraet kommer desuden med autofokus, LED-blitz, BSI-sensor (til bedre billeder ved lav belysning), F2.0 blænde og en 28 mm linse.Windows Phone 8S HTC
Producenten har i samme omgang lanceret middelklasses modellen Windows Phone 8S, som kommer i nogle mindst lige så kreative farver: sort/hvid (Domino), rød (Fiesta Red), blå (Atlantic Blue) og grå/gul (High-Rise Gray).Lillebroren kommer med en 4" 800×480 pixel-touchskærm, en samlet kampvægt på 113 gram, 512 MB RAM og en 1 GHz dual-core S4-processor. Den har som sådan ingen integreret lagerplads, men man kan selv udvide kapaciteten med et separat MicroTM SD-kort.Windows Phone 8S HTC må nøjes med en lidt skrabet udgave af Beats forbedrende lydteknologi, da den integrerede forstærker er sparet væk. Det samme gælder det fremadrettede kamera, og det bagudrettede er dekraderet til et 5 megapixel kamera med autofokus, LED-blitz, F2.8 blænde og et 35 mm objektiv. Det kan i øvrigt optage video i 720p.Priserne på Windows Phone 8X HTC og -8S HTC er endnu ukendt, men de forventes på markedet i starten af november.


Kilde: The Verge

Forrige Næste Skriv en kommentar

Kommenter denne artikel

Hvis du endnu ikke har en AfterDawn.com konto, så bedes du indtaste dit brugernavn og e-mail adresse nedenunder. Et aktiveringslink vil blive fremsendt til dig.

Hvis du allerede har en AfterDawn.com konto, så log ind via det næste faneblad.

Log ind ved at anvende dit AfterDawn brugernavn eller din e-mail.
Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder