AfterDawn: Nyheder

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: September 2012

Skrevet af Michael Larsen @ 23.9.2012 20:40

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: September 2012 Denne måned har vi hele tre nye grafikkort modeller fra Nvidia som vi vil omtale. GeForce GTX 660 Ti, GTX 660 og GTX 650. Samtidig står AMD for de største prisfald vi længe har set og vi kommer også ind på Radeon HD 7950 Boost Edition BIOS'en samt PowerColors Radeon HD 7990.
Detaljerede grafikkortspecifikationer og anmeldelser er fremragende - hvis altså du har tid til at foretage den research der skal til. Men det en gamer har brug for, er at vide hvilket grafikkort der er bedst indenfor et givent budget. Så hvis du ikke har tid til at researche benchmarkene, eller sætter du tvivl ved din egen evne til at vælge det rigtige grafikkort, så frygt ej. Vi her på Tom's Hardware kan assistere dig med en simpel liste over de bedste gaming grafikkort til prisen.

Artikel: De bedste grafikkort til prisen: September 2012

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder