AfterDawn: Nyheder

Sony bekræfter PlayStation 3 konsollens 10 års plan

Skrevet af Michael Larsen @ 25.9.2012 9:57

Sony bekræfter PlayStation 3 konsollens 10 års plan

Microsoft og Sony er blevet mødt med kritik fra flere spiludviklere, for at vente med at sende ny hardware på markedet. Den nuværende konsolgeneration har efterhånden så mange år på bagen, at alderdomstegnene er begyndt at sætte sig.
Da PlayStation 3 blev lanceret i Japan og Nordamerika tilbage i 2006 meddelte Sony, at de forventede, at den ville have en 10 års levetid. Det har de nu bekræftet i et interview med Gamespot, hvor vicedirektør for hardware marketing John Koller forklarer, at der fortsat vil være god opbakning til platformen mindst 2-3 år endnu.

"We're going to continue supporting the PS3 for the next few years. Absolutely. And we're going to continue supporting it not only that long, but as long as there is a development spigot that's running hot. A lot of great content is coming. And over the next 2-3 years, the PS3 has got an incredible lineup."

Sony forventes at lancere en ny PlayStation generation sidst på året i 2013, men som vi har set det med FIFA 13 til PlayStation 2, vil der sandsynligvis også fortsat komme enkelte tredjeparts spiludgivelser til PlayStation 3 flere år efter introduktionen af en ny konsol.
Kilde: Gamespot

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder