AfterDawn: Nyheder

AMD udgiver Catalyst 12.9-Beta med Enduro-understøttelse

Skrevet af Martin Graversen @ 28.9.2012 1:51

AMD udgiver Catalyst 12.9-Beta med Enduro-understøttelse AMD har netop udgivet beta-udgaven af Catalyst 12.9-driveren, som byder på en lang række forbedringer, her i blandt understøttelse af AMD's nye Enduro-teknologi.
Selv om AMD i sin tid var de første med GPU-skiftende teknologi, har Nvidia domineret markedet med deres Optimus-chip. Det vil AMD nu lave op på med deres lignende såkaldte "Dynamic Switchable Graphics", som de gudskelov omdøbte til Enduro. Denne teknologi understøttes nu fuldt ud med Catalyst 12.9-betaen.

Den nye Catalyst-driver byder også på et redesignet Control Panel-interfacet, understøttelse af programspecificerede profiler, samt konfigurerbar valgmuligheder for performance- og batteri-indstillingerne.

AMD lover også 10 % bedre performance i Lost Planet 2 og adskillige fejlrettelser, inklusiv Firefox-problemerne med Crossfire aktiveret.

Den nye driver er tilgængelig til Windows XP (32-bit), Windows Vista, 7 og 8 (64- og 32-bit). Samt Ubuntu 12.10 og RHEL 6.3. Catalyst 12.9 Beta kan hentes her.
Kilde: Tom's hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder