AfterDawn: Nyheder

Sennheiser frigiver multiplatform-headsettet U 320

Skrevet af Martin Graversen @ 28.9.2012 0:33

Sennheiser frigiver multiplatform-headsettet U 320

Sennheiser er blandt de førende headset-producenter i verden, og med deres nye gaming-headset U 320, behøver man kun et headset til alle ens spilplatforme.
U 320 er armeret med de såkaldte CircleFlex-ørekopper, hvilket vil sige, at ørekopperne automatisk tilpasser sig hovedets form, og takket være koppernes store omkreds, trykker de ikke direkte på ørene.

Sennheiser går selvfølgelig ikke kun op i komfort, med det indbyggede USB-lydkort, kan man også forvente en imponerende forstærket stereolyd. Headsettet kan blandt andet spille med et lydtryk på 113 dB, hvilket er nok til at give de fleste tinnitus.Headsettet er desuden udstyret med et 4 meter langt kabel, hvor på man kan justere lydens volume. Mikrofonen muter man ganske simpelt ved at slår den op. U 320 er tiltænkt den alsidige gamer, der spiller på flere forskellige platforme, da headsettet uden problemer kan bruges til PC, Mac, Xbox og PS3.

Sennheiser U 320 skulle ifølge pressemeddelelsen udkomme i løbet af september, og den vejledende udsalgspris ligger på cirka 1.200 kroner (med moms).


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder