AfterDawn: Nyheder

Windows 7 overhaler Windows XP som det førende operativsystem

Skrevet af Martin Graversen @ 2.10.2012 13:45 Brugerkommentarer (1)

Windows 7 overhaler Windows XP som det førende operativsystem Ifølge de seneste statistikker fra analysevirksomheden NetMarketShare, er Windows 7 nu det mest brugt operativsystem.
Windows 7 overtog allerede tronen som det førende operativsystem i august, hvor Windows XP stod for 42,52 % af det samlede forbrug, mens Windows 7 havde en marginal højere andel på 42,76 %.

Markedsandelene er udelukket udregnet ud fra alle systemer, som er blevet brugt på internettet i den pågældende måned. Det er derfor ikke en perfekt repræsentation af markedsandelene, men det er en relativ god indikation af hvor populære de forskellige operativsystemer er.Kløften imellem de to altdominerende systemer fra Microsoft voksede forsat i september, hvor Windows XP faldt til 41,23 %, mens Windows 7 steg til 44,04 %. Til sammenligning står Windows Vista og de samlede Mac OS X-versioner for henholdsvis 5,31 % og 7,2 %.


Kilde: NetMarketShare

Forrige Næste  

1 brugerkommentar

13.10.2012 09:29

Imponerende at win Xp først bliver overgået nu - Det er også stadig det bedste og mest brugervenligt, hvis man med "bruger" tænker på en bruger som gerne vil have lidt over magt over sin computer (altså den direkte modsætning af "the Apple Way")
Ærgerligt at de ikke bare kunne lave løbende opdateringer af dette styresystem (en mere udbredt fuldblods 64 bit udgave)

(NB Linux er ikke inkluderet i kommentaren)

Dette indlæg er blevet redigeret siden det blev afsendt. Sidste redigering blev lavet den 3.10.2012 @ 9:30

Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder