AfterDawn: Nyheder

AMD lancerer Trinity APU'erne

Skrevet af Michael Larsen @ 3.10.2012 14:51

AMD lancerer Trinity APU'erne AMD har nu officielt lanceret sine længe ventede Trinity APU'er. Processorerne består af op til fire kerner og en kraftig integreret grafikprocessor.
AMD håber at de nye APU'er vil være populære for folk der ønsker en billig maskine, hvad enten den skal benyttes som kontor pc eller til et mediecenter.

Trinity er en anden-generations APU bygget med AMD's seneste Piledriver arkitektur og en DirectX 11 kompatibel grafik-kerne, baseret på virksomhedens seneste Radeon HD 7000-serie. Den er designet til at tage over fra Llano processorerne, men benytter en ny FM2 infrastruktur.

Den integrerede grafikkomponent er det nok bedste kort på hånden for AMD i konkurrencen mod Intel, idet vi ved at selv HD 4000 ikke kan følge med Llano'ernes grafiske muskler og når man tænker på, at Trinity kan levere frame rates, som er 20-25% højere end Llano, så står vi med en ganske habil chip.

Priserne på de nye Trinity APU'er spænder fra ca. 450 kroner for en A4-5300 model og op til en tusse for topmodellen A10-5800K.
Kilde: Xbitlabs

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder