AfterDawn: Nyheder

Opera står bag ny opslagsside for HTML5 og CSS3

Skrevet af Martin Graversen @ 10.10.2012 21:27

Opera står bag ny opslagsside for HTML5 og CSS3 Opera har i fællesskab med otte af de største teknologivirksomheder oprettet en ny opslagsside for webstandarder som HTML5 og CSS3.
I samarbejde med Adobe, Apple, Facebook, Google, HP, Microsoft, Mozilla og Nokia har Opera oprette denne nye dokumentationsside for åbne webstandarder, kaldet 'Web Platform Docs'. Siden gør op med et frustrerende problem for mange webudviklere, at der ikke findes en velopdateret, troværdig og komplet samling af HTML5, CSS3 og andre standarders funktioner.

Opera kalder lanceringen for en alpha-udgivelse, da de har mange store mål med siden. Dokumentationen er inddelt i seks kategorier: Koncepter, Tilgængelighed, HTML, JavaScript, CSS og SVG. Sidens opbygning minder lidt om Wikipedia, men den er fuldt ud finansieret, og dokumentationerne er udarbejdet af lønnede eksperter. Opera håber dog, at communitiet vil give en hånd med i fremtiden.

Vi kan se frem til beskrivelser, illustrationer, eksempler, øvelser og meget mere for hver af webstandarderne, og ikke mindst et komplet opslagsværk af funktioner og deres justeringsmuligheder. Besøg siden allerede nu på
webplatform.org

Kilde: Tom's Hardware US

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder