AfterDawn: Nyheder

Artikel: Tre down-draft kølere: er de ved at uddø?

Skrevet af Michael Larsen @ 12.10.2012 13:18

Artikel: Tre down-draft kølere: er de ved at uddø? Der er et enormt antal kølere på markedet, som leverer varierende performance og temperaturer. Markedet domineres af tower kølere mens top kølere efterhånden er blevet mindre populære. Vi finder ud af om det er berettiget.
De fleste af de kølere vi har haft kig på involverer tower kølere eller cross-draft kølere. Det er sjældent vi har med down-draft designs at gøre og årsagen skal findes i, at der ganske enkelt ikke er ret mange på markedet. Det fik os til at tænke på, om de mere almindelige cross-draft konfigurationer har en mere praktisk fordel, eller om down-draft kølere kan performe lige så godt.

Artikel: Tre down-draft kølere: er de ved at uddø?

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder