AfterDawn: Nyheder

Specialudviklet software genskaber World of Warcraft i Minecraft

Skrevet af Martin Graversen @ 12.10.2012 2:20

Specialudviklet software genskaber World of Warcraft i Minecraft En modder, som går under navnet Rumsey, er i fuld gang med at genskabe Azeroth i Minecraft.
Projektet hedder Crafting Azeroth, og den første betaudgave på 2,17 GB kan allerede hentes, den fylder dog omkring 24 GB, efter man har pakket den ud. Genskabelsen af det enorme World of Warcraft-univers foregår teknisk set 100 % automatisk, da Rumsey har udviklet et særligt software til jobbet.

Softwaren bruger en såkaldt voxelizations-teknologi, som automatisk går ind og ser på alle bygninger og naturdetaljer, hvorefter den udregner farverne og placeringerne af Minecraft-brikkerne. Når man først har indtastet de rigtige paramter og startet konverteringen, tager hele processen cirka 24 timer.

I første omgang har Rumsey genskabt Kalimdor og Eastern Kingdom, som man allerede kan nærstudere i ens browser, også selv om man ikke ejer Minecraft. Betaudgaven af moddet kan hentes her via Torrents, og en anden bruger har lavet en detaljeret installationsguide. Læs mere om projektet på MinecraftForum.net.Kilde: Tom's Hardware US
http://www.tomshardware.com/news/Minecraft-Azeroth-World-of-Warcraft-Rumsey-Kalimdor,18334.html


Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder