AfterDawn: Nyheder

Ugens spiludgivelser (15. - 19. oktober 2012)

Skrevet af Michael Larsen @ 15.10.2012 11:42

Ugens spiludgivelser (15. - 19. oktober 2012)

Vi giver dig overblikket over de spil der udkommer i denne uge til PC og de primære konsolformater. I denne måned har vi stadig Medal Of Honor: Warfighter, Assassins Creed 3 og FIFA Manager 13 at se frem til. I sidste uge udkom Dishonored og XCOM Enemy Unknown, som begge formåede at høste flotte karakterer blandt spilanmeldere verden over.
ID Software har valgt at genudgive Doom 3 i en BFG Edition, som samler udvidelsespakken Resurrection of Evil og nogle helt nye baner kaldet The Lost Mission i et samlet spil. Doom 3 udkom første gang i 2004, men nu er det altså også for første gang at finde på Xbox 360 og PlayStation 3.

Og så er dette års helt store julegaveidé til børnene her. Activision udgiver nemlig i god tid den næste store sællert i deres Skylanders univers. Der er tale om Skylanders Giants, hvor spilkaraktererne, som navnet også antyder, nu er endnu større. En starter pack koster fra ca. 450 til 550 kroner afhængigt af hvilket format det skal være til.

Mandag den 15. oktober
Rocketbirds: Hardboiled Chicken (PC/Steam)Tirsdag den 16. oktober
Serious Sam 3: Jewel of the Nile (PC/Udvidelse)
Edna & Harvey: Harvey's New Eyes (PC/Steam)

Onsdag den 17. oktober
Ravaged (PC/Steam)

Torsdag den 18. oktober
Rocksmith (PC)

Fredag den 19. oktober
Skylanders: Giants - Starter Pack (X360, PS3, Wii, DS)
Doom 3: BFG Edition (PC, X360, PS3)
James Bond: 007 Legends (X360, PS3)
Dance Central 3 (X360/Kinect)

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder