AfterDawn: Nyheder

Apple vil af med sin afhængighed af Samsung

Skrevet af Michael Larsen @ 17.10.2012 13:57

Apple vil af med sin afhængighed af Samsung

Apples forhold til Samsung er som bekendt så køligt, at det ikke kan komme som en overraskelse, at virksomheden meget aktivt leder efter alternative leverandører af komponenter til deres kommende produkter.
Apple er stadig afhængig af Samsung for masseproduktion af sine mobile processorer. Men virksomheden har efter sigende gjort det klart, at de ikke længere ønsker at benytte Samsungs teknologi til fremstilling fremover. Det siger en højtstående leder fra den koreanske elektronikgigant til Korea Times.

"There are three types of chip clients," siger kilden fra Samsung. "Some want us to handle everything from chip design, architecture and manufacturing. Some want us to just design and manufacture. Some wants us to just make the chips. Apple is now the third type."

Samsung genererer angiveligt en større omsætning fra Apples A6 processor, som bruges i iPhone 5, end de gjorde med alle de tidligere generationer. Samsung menes at være den eneste virksomhed, som er i stand til at fremstille den krævende mængde processorer indenfor kort tid, som Apple kræver.Apple har tidligere samarbejdet med Samsung om designet af nye processorer, men på den nye A6 chip har Apple for første gang selv designet ARMv7 kernen.

Apple skulle angiveligt også være ved overvejelsen om at bevæge sig væk fra brug af Intel chips i sine Mac produkter.


Kilde: Korea Times

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder