AfterDawn: Nyheder

Nvidia afslører de første cloud-orienterede GPU'er

Skrevet af Michael Larsen @ 17.10.2012 14:50

Nvidia afslører de første cloud-orienterede GPU'er Nvidia annoncerede tidligere på året, at man var igang med arbejdet på flere produkter gearet til at levere grafikberegninger i cloud-miljøer. Nu annoncerer de VGX K1 og VGX K2 baseret på Nvidias nyeste arkitektur.
Nvidia VGX K2 er baseret på Kepler arkitekturen, som også bruges på virksomhedens aktuelle GeForce 600-serie grafikkort. Grafikkortet er udstyret med to GPU'er med hver 1536 CUDA cores og 4 GB GDDR5 RAM. Kortet har et TDP på 225 W og det sammenlignes med to workstation-class Quadro K5000 grafikkort.

VGX K1 kortet er udstyret med fire entry-level Kepler GPU'er med hver 192 CUDA cores og 4 GB DDR3 RAM. Det giver tilsammen 768 CUDA cores og 16 GB hukommelse. Kortet kommer med en TDP rangering på blot 150 W, hvilket er en smule mere end et enkelt GeForce GTX 660 kort kan sluge af strøm.

De to grafikkort er beregnet til virtualiseringsservere, som normalt er gode til dynamisk at fordele CPU, RAM og lagerplads til tynde klienter. Når det kommer til grafik, halter virtualiseringshardware ofte bagefter, men det vil Nvidia altså nu råde bod på. Med et grafikkort fra VGX serien vil en server altså kunne accelerere grafikberegninger i spil, programmer og videoafspilninger.
Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder