AfterDawn: Nyheder

Func er tilbage med en ny dobbeltsidet gaming-musemåtte

Skrevet af Martin Graversen @ 19.10.2012 2:23

Func er tilbage med en ny dobbeltsidet gaming-musemåtte

Func er klar med en ny omgang af Surface 1030-mussemåtter, som gør det muligt, at løbende skifte imellem to forskellige plastikoverflader.
Hvis man tog til LAN-parties i starten af 00'erne, husker man måske den dobbeltsidet mørkeblå musemåtte med en orange kant fra Func, som senere også blev tilgængelig i sort. Det er uden tvivl en af de bedst sælgende musemåtter nogensinde, og den nye redesignede 1030'er minder på mange punkter om forgængeren.

Den nye Surface 1030 kommer i to forskellige størrelser, Large og Xtra Large. Den første L-udgave måler 4x33x26 cm, mens XL-udgaven måler 4x36x28 cm. Musemåtterne består først og fremmest af en solid plastikramme med store gummifødder, hvor i man skal placere den medfølgende plastikoverflade. Func har endnu ikke specificeret forskellen på overfladedelens to sider, men med den originale 1030'er kunne man skifte imellem en ru og en fin plastikoverflade.

Func har heller ikke offentliggjort en lanceringsdato eller en forventet udsalgspris endnu, men de har tilsyneladende langsigtet planer om, at udvide sortimentet til andre gaming-produkter.


Kilde: TechPowerUp

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder