AfterDawn: Nyheder

Gigabyte lancerer et nyt mekanisk tastatur

Skrevet af Michael Larsen @ 21.10.2012 14:56

Gigabyte lancerer et nyt mekanisk tastatur

Aivia Osmium er navnet på Gigabytes nyeste produkt rettet mod gameren med kravet om, at et godt tastatur skal være mekanisk.
Det er efterhånden gået op for mange af de seriøse producenter af gaming tilbehør, at de må sørge for at have et mekanisk gaming tastatur i sortimentet, for at tilfredsstille det stigende behov. Det gør Gigabyte med sit Aivia Osmium tastatur. Navnet ruller ikke så let på tungen, selv for et produkt i en serie af gaming tilbehør, men i det mindste kan man være taknemmelig for der ikke indgår et væld af z'er, x'er og vilkårlige cifre på enkelte bogstavers plads

Producenten smider om sig med prangende begreber i pressemeddelelsen, men det vi kunne aflede fra den lange smøre af PR mumbo jumbo, er at tastaturet er designet med en effektiv anti-ghosting matrice, som skal sørge for at du kan holde en bunke taster nede samtidigt, uden at være bekymret for at det går i baglås. Der er også godt nyt for WSAD tasterne, idet de mekaniske kontakter kan holde til 50 millioner tastetryk. Altså ti gange mere end et konventionelt tastatur, ifølge Gigabyte. De udviser også at de kender sin målgruppe, ved at have bagbelysning i tasterne, så tastaturet kan benyttes uden problemer i dunkle omgivelser.




Tastaturet er USB 3.0 kompatibelt, men inden vi begynder at more os over det, så må vi lige påpege, at der i tastaturet sidder en USB hub, som naturligvis kan drage nytte af den større overførselsbåndbredde. Vi går ikke ud fra, at der har siddet en designer hos Gigabyte og tænkt, at gamere kan hamre så hurtigt på tasterne, at det overstiger USB 2.0 specifikationens begrænsning af 480 Mbit.

Der er i pressematerialet ingen informationer om pris og om det kommer med skandinavisk layout. Vi har kontaktet dem og afventer svar.


Kilde: Pressemeddelelse

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder