AfterDawn: Nyheder

Samsung anser stadig Apple som en vigtig kunde

Skrevet af Michael Larsen @ 23.10.2012 11:58

Samsung anser stadig Apple som en vigtig kunde Korea Times har i en artikel i weekenden hævdet, at Samsung har planer om at droppe leveringer af LCD paneler til Apple fra 2013. Det er den koreanske elektronikvirksomhed nu ude og dementere på det kraftigste.
Apple og Samsung har haft et meget anstrengt forhold på det seneste. De har sagsøgt hinanden på kryds og tværs i en omfattende patentkrig, der har givet genlyd i hele smartphone og tablet branchen. Apple har været afhængig af Samsung til at levere en del af de mange komponenter til virksomhedens produkter, men de har taget drastiske skridt for at skære ned på den afhængighed og det kan blandt mange andre ting betyde, at det for Samsung ikke længere er en lige så profitabel forretning at levere LCD paneler til Apple.

Samsung har dog været ude og dementere oplysningerne i Korea Times' artikel, som stammer fra en anonym medarbejder hos Samsung. Den officielle melding er, at de stadig anser Apple for at være en vigtig kunde.

Apple menes at have valgt LG og AU Optronics til levering af LCD paneler til iPad mini'en, men Samsung leverer stadig Retina paneler til den nuværende iPad.
Kilde: Cnet

Forrige Næste  
Det er ikke muligt at kommentere denne artikel.

Nyhedsarkiv

Abonnere på vores nyheder